8 kampelafileetä tai pientä ahvenfileetä (n. 600 g)
100 g:n fileepala kirjohta
n. 1 dl katkarapuja
1 keltuainen
1 maustemitta valkopippuria
n. 0,5 dl kermaa
Haudutusliemi:
1 pieni sipuli
1 dl kalalientä
1 dl kuivaa valkoviiniä
1 laakerinlehti
Kastike:
haudutusliemi
2 tl maissi- tai ohratärkkelystä
0,5 dl kermaa
1 rkl (chili)ketsuppia
Levitä kalafileet työlaudalle. Laita nahaton kirjolohipala ja katkaravut monitoimikoneeseen ja pyöräytä muutaman kerran. Lisää keltuainen, valkopippuri ja kermaa sen verran että saat tasaisen massan. Jaa massa fileille ja kääri fileet rullalle. Sulje cocktailtikulla.
Silppua sipuli ja kuullota sitä pannulla hetki. Lisää kalaliemi, valkoviini ja laakerinlehti pannulle ja kiehauta. Nosta kalarullat pannulle ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Nosta kalarullat pois liemestä ja poista laakerinlehti.
Sekoita kermaan tärkkelysjauho ja kaada kuuman haudutusliemen joukkoon ohuena nauhana. Keitä pari minuuttia. Mausta ketsupilla. Kaada kuuma kastike kalarullille ja tarjoa esim. riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.