Lipeäkalaa ja kermaista pastaa


4:lle

4 annosta keitettyä lipeäkalaa

4 annosta keitettyä pastaa, esim. penne

Pastakastike

2 porkkanaa

1 pieni fenkoli

4 salaattisipulia

1 tl voita

½ dl vettä

1 kanaliemikuutio

1 dl maitoa

1 dl ruokakermaa

1-2 rkl dijonsinappia

3 dl pakasteherneitä

suolaa

pippuria myllystä

Koristeluun tilliä

Tulosta resepti

Keitä lipeäkala liedellä, uunissa tai mikrossa. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori porkkanat ja viipaloi ne. Suikaloi fenkoli. Leikkaa salaattisipuli 2-3 cm:n paloiksi. Kuullota vihannekset kevyesti voissa kasarissa. Lisää vesi, liemikuutio, maito ja kerma. Lisää sinappi. Keitä vihannekset pehmeiksi. Lisää herneet. Sekoita joukkoon keitetty pasta. Mausta pippurilla ja suolalla.

Jaa pasta kastikkeessaan neljälle lämmitetylle lautaselle. Nosta päälle lipeäkala. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Koristele annos tillillä.