Lipeäkalaa ja perunasalaattia


4:lle

4 annosta keitettyä lipeäkalaa

Perunasalaatti

8-10 perunaa

1 punasipuli

1 ruukku rucolasalaattia

8 anjovisfilettä

1 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

voisulaa

Tulosta resepti

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunakuutiot kypsiksi miedosti suolatussa vedessä.

Kaada keitinvesi pois ja valuta perunakuutiot hyvin.

Kuori ja suikaloi punasipuli. Huuhtele salaatti. Halkaise anjovisfileet keskeltä kahtia.

Nosta perunat, sipuli, salaatti ja anjovikset salaattikulhoon. Valuta päälle öljyä, sekoita varovasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Jaa salaatti neljälle lautaselle. Nosta päälle lipeäkala. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Valuta päälle voisulaa.