Lipeäkalaa pinaatti-punajuuripedillä


4:lle

4 annosta keittyä lipeäkalaa

8 pientä tai 4 suurta punajuurta

150 g tuoretta pinaattia

Fetajuustokastike

150 g fetajuustoa

2 dl ruokakermaa

½ dl vettä

1 tl oliiviöljyä

mustapippuria myllystä

Tulosta resepti

Keitä lipeäkala liedellä, uunissa tai mikrossa.

Keitä punajuuret kypsiksi miedosti suolatussa vedessä. Kuori punajuuret juoksevan veden alla ja paloittele ne lohkoiksi.

Kuumenna fetajuusto, ruokakerma ja vesi. Sekoita seos tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää oliiviöljy. Mausta mustapippurilla.

Levitä pinaatit ja punajuurilohkot laakealle vadille. Nosta lipeäkala kasvisten päälle. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Kaada päälle kastike.