Kansallinen kalakeittopäivä saa kattilat porisemaan!

Osallistu Vuoden kalakeitto -reseptikilpailuun!

 

Kansallista kalakeittopäivää vietetään joka vuosi helmikuun toisena tiistaina. Vuonna 2021 kalakeittopäivä on siis 9. helmikuuta. Vuoden 2021 kalakeittopäivän teema on kotikeittiön kalakeitto. Teeman kunniaksi Pro Kala ry järjestää reseptikilpailun, jossa etsitään Suomen maukkainta kalakeittoreseptiä.

 

Syödäänkö teillä kalasoppakattila aina tyhjäksi? Löytyykö arkistoistasi luottoresepti, jolla onnistuu aina? Onko kotikeittiösi kalakeitto erityinen ehkä siksi, että se valmistuu salamannopeasti – vai kenties mukana on yllättävä ainesosa, joka nostaa maun uusiin sfääreihin? Kerro reseptisi meille, ja voit voittaa keittokattilan sekä 250 euron lahjakortin valitsemaasi kaupparyhmään!

 

Kilpailun säännöt löydät alta. Jos haluat, voit lähettää myös kuvan valmiista keitosta. Tuomaristo valitsee osallistuneiden joukosta viisi finalistia, joiden joukosta valitaan Vuoden kalakeitto -resepti. Kaikki finalistit palkitaan kirjapalkinnolla.

 

Kirjoita siis reseptisi ylös ja lähetä se meille! Osallistumisaika alkaa 20.10.2020 ja päättyy 22.11.2020. Voittaja julkistetaan 14.1.2021.

 

Kiitos kaikille osallistuneille! Finalisteille ilmoitetaan finaalipaikasta henkilökohtaisesti lähiaikoina.

 

Postaa keittosi myös somessa!

 

#kotikeittiönkalakeitto

#vuodenkalakeitto

#kalakeittopäivä

Kilpailun säännöt

Reseptikilpailu Vuoden kalakeitto

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Pro Kala ry

Pasilankatu 2, 5krs PL 115 00241 Helsinki

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Pro Kala ry:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

3. Kilpailuaika

Osallistumisaika alkaa 20.10.2020 ja päättyy 22.11.2020.

4. Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailusivun www.kalakeittopaiva.fi kautta kalakeittoresepti sekä osallistujan yhteystiedot. Reseptiin voi halutessaan liittää kuvan valmiista keitosta.

Pro Kala ry varaa oikeuden julkaista www-sivuillaan, somekanavissaan tai printtimateriaalissaan kaikki kilpailuun osallistuneet reseptit.

5. Voittajan valinta ja palkinto

Pro Kala ry:n valitsema tuomaristo valikoi reseptien joukosta 5 finalistia, joiden joukosta valitaan Vuoden kalakeitto -resepti. Vuoden kalakeitto -reseptin lähettäjä palkitaan tyylikkäällä keittokattilalla ja 250 euron lahjakortilla valitsemaansa kaupparyhmään. Muut neljä finalistia palkitaan kirjapalkinnolla. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun. Voittajaresepti ja finalistireseptit julkaistaan verkossa ja niistä koostetaan reseptiesite. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittaja julkistetaan 14.1.2021.

6. Säännöt

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

7. Julkaisuoikeudet

Pro Kala ry:llä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä reseptejä ja reseptikuvia. Pro Kala ry pidättää oikeuden kaikkeen sisältöön, joka on tuotettu reseptikilpailuun. Lähettämällä aineistoaan kilpailuun osallistuva henkilö antaa suostumuksensa aineiston julkaisemiseen kerrottuihin tarkoituksiin ilman korvausta.

8. Henkilötietojen käsittely

Pro Kala ry käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Yhdistys ei käytä osallistujien tietoja suoramarkkinointiin eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

 

 

Tuomaristo

Topi Vaissi

Vuoden Kalakauppa 2020 Foodmarket Herkku Helsingin kalamestari

Teresa Välimäki

kokki ja ruoka-alan monitoiminainen

Calle Spring

myyntipäällikkö Äyriäistukku – Frisch Haus Finland Oy

Katriina Partanen

Pro Kala ry:n toiminnanjohtaja

Pia Alapeteri

helsinkiläinen ruokavaikuttaja ja yrittäjä, joka kirjoittaa työkseen puolikuivia tarinoita ruoasta, viinistä ja vähän rakkaudestakin.

Kalakeittopäivä resepteinä ja kuvina

Kalakeitosta taiot maistuvat ja monipuoliset reseptit jokaiseen makuun. Ota talteen parhaat reseptit reseptipankistamme!

Kalakeittoa voi syödä myös silmillään! Hae veden kielelle herauttavat ja painokelpoiset kuvat sekä kalakeittopäivän viralliset logot Flickr-kuvapankistamme klikkaamalla alta.

Materiaalia käytettäessä lähteenä mainitaan Pro Kala ry.