Kalan matkassa: näin lohta pakataan uudella koneella

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Kuopiolaisessa kalanjalostamossa Escamar Seafood Oy:ssä työt jatkuvat poikkeusoloista huolimatta.

Escamar Seafoodin uusi pakkauslinja on otettu käyttöön torstaina 16.4.2020. Uusi rasiapakkauskone täydentää Kuopion tuotantolaitoksen muita pakkauslinjastoja ja mahdollistaa uudenlaisten pakkausten ja tuotteiden valmistamisen myymälöiden kalahyllyihin.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”2894″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]– Uudella rasiapakkauskoneella pakataan mm. noin 250 g palana SJØ lämminsavulohifileetä, kylmäsavulohifileetä sekä kylmäsavukirjolohifileetä. Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta Escamarin tuotannon työntekijät tekevät parhaansa, että asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa tuotteet ajallaan, yrityksestä kerrotaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]