Kalan matkassa: rapuisat terveiset

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Äyriäistukku kertoi kuulumisiaan viimeksi huhtikuussa. Poikkeukselliset olosuhteet vallitsevat edelleen, vaikka viime kevään tilanteesta ollaankin kaukana. Ravut maistuvat kaikesta huolimatta suomalaisille hyvin.

”Äyriäistukusta rapuisat terveiset, täältä patojen ääreltä”, yrityksestä tervehditään.

”Hyvin on rapuja järvistä noussut ja kauppa käynyt miltei entisellään, eli ei COVID-19 ainakaan rapusesonkiin ole suuremmin vaikuttanut.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3385″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Ravustuskausi alkoi 21.7. ja jatkuu lokakuun loppuun saakka. Löydät aikaisemmin tässä kuussa julkaistusta jutustamme vinkkejä rapujen syöntiin ja liemiohjeen, mikäli haluat keittää ravut itse.

Suunnitteletko rapujuhlia? Lisää reseptejä, neuvoja ja ideoita saat Vinkkejä rapukauteen -esitteestämme (pdf).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3386″ img_size=”large” alignment=”center” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]