Kahden kalan keitto

62 annosta à 160 g

0,070 kg rypsiöljyä
0,140 kg sipulia
0,210 kg tomaattipyrettä
5,000 kg vettä
0,145 kg kalaliemijauhetta
0,720 kg porkkanaa kuorittuna
0,070 kg purjoa
0,070 kg selleriä kuorittuna
0,140 kg palsternakkaa
0,220 kg tomaattisurvosta
2,150 kg perunaa kuorittuna
0,720 kg kirjolohikuutioita
0,710 kg seitifilettä
0,060 kg ruohosipulia
0,014 kg valkosipulijauhetta
0,014 kg suolaa (Pansuola)
0,030 kg voita


Freesaa sipulikuutiot ja tomaattipyre padan pohjalla. Lisää pataan vesi ja kalaliemijauhe. Lisää kasviskuutiot ja kiehauta. Lisää perunakuutiot ja keitä melkein kypsäksi. Lisää kalakuutiot kypsennyksen loppuvaiheessa. Mausta keitto ja tarjoa ranskankerman kanssa.