Kalaa sitruuna-persiljakastikkeessa

100 annosta à 120 g

4,120 kg seitä tai muuta vaaleaa kalaa
1,520 kg kirjolohisuikaleita
0,002 kg jauhettua valkopippuria
0,480 kg lemonekastikeainesta
4,240 kg vettä
0,180 kg puolikarkeita vehnäjauhoja
0,060 kg sitruunamehutivistettä
0,480 kg keskirasvaista sulatejuustoa
0,030 kg kalaliemijauhetta
0,600 kg katkarapuja
0,080 persiljaa
0,090 kg ruohosipulia


Leikkaa sei kuutioiksi. Jaa kalat GN –vuokiin ja ripottele pippuri kalapaloille. Höyrypaista 160º asteessa 10-15 minuuttia. Sekoita kastikeaines kylmään veteen. Kiehauta samalla sekoittaen ja keitä kolme minuuttia. Lisää vehnäjauho nestesuuruksena. Lisää sulatejuusto, sitruunamehu, kalaliemijauhe ja katkaravut. Jaa kastike kalapalojen päälle. Höyrypaista vielä 10-15 minuuttia. Koristele vuoka ruohosipulilla ja persiljalla.

Saanto 12,000 kg