Kalalla täytetty pita

4 annosta

 

4 kalapihviä, pakaste

1-2 rkl öljyä

4 rukiista pitaleipää

(paahdettua sipulirouhetta)

 

Salaatti

1/3 (noin 200 g) kerää jäävuorisalaattia

1 porkkana

1/2 (150 g) kurkkua

1 pieni valkosipulinkynsi

1 dl maustamatonta jogurttia

1/2 dl majoneesia

1 tl sitruunanmehua tai viinietikkaa

ripaus suolaa ja sokeria

 

Pese jäävuori salaatti ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori porkkana ja leikkaa kuorimaveitsellä lastuiksi. Huuhtele kurkku ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

 

Sekoita kulhossa jogurtti, majoneesi, sitruunanmehu ja valkosipuli. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Sekoita joukkoon salaattisuikaleet, porkkanalastut ja kurkkusuikaleet.

 

Paista kalapihvit öljytilkassa pannulla pakkauksen ohjeen mukaisen ajan.

 

Lämmitä pitaleipiä mikroaaltouunissa täydellä teholla noin 30 sekuntia. Avaa pitaleivät taskuiksi. Täytä salaatilla ja paistetulla kalapihvillä. Ripottele päälle halutessasi paahdettua sipulirouhetta.