Kallen kalalaatikko

35 annosta à 180 g
3,000 kg perunoita kuorittuna
1,800 kg silakkafileitä, nahallisia tai nahattomia
0,230 kg sipulia hienonnettuna
0,300 kg mätitahnaa
0,700 kg vettä
0,600 kg vähälaktoosista kuohukermaa tai ruokakermaa
0,540 kg vähälaktoosista ranskankermaa
0,040 kg yrttimaustetta
0,003 kg valkopippuria


Lado vuokaan, GN 1/1-65 kerroksittain perunaviipaleita, freesattua sipulia ja silakkafileitä, perunaa päällimmäiseksi. Sekoita vesi, kerma, ranskankerma, mätitahna ja mausteet keskenään, ja kaada seos vuokaan perunoiden päälle tasaisesti. Paista uunissa 150 asteessa n. 2 h. Pidä uunissa kosteus. Koristele hienonnetulla tillillä.

Saanto 6,300 kg