Kasarikalaa viinissä

öljyä

1 hapahko omena
1-2 sipulia
1 rkl currya
noin 1/2 kg kalafileitä (ahventa, kuhaa)
1/2 dl vehnäjauhoja
3-4 dl nestettä (vettä + valkoviiniä)
1 kalaliemikuutio
tuoretta tai kuivattua timjamia
1 pussi pakastemaissia
1/2 dl kermaa,tilliä


Kuumenna rasva ja lisää kuutioitu omena, hienonnettu sipuli sekä curry. Paista pari minuuttia. Ota seos pois kasarista.

Paloittele kalafileet ja kääntele ne vehnäjauhoissa. Ruskista kevyesti.

Lisää neste, liemikuutio ja timjami.

Lisää omena-sipuliseos sekä maissit. Hauduta noin 5 minuuttia.

Lisää kerma sekä tilli ja kuumenna ruoka vielä kiehumispisteeseen.

Tarjoa riisin tai keitetyn perunan kanssa.